В Перехреснянській школі стало вже доброю традицією проводжати новорічно – різдвяні свята розколядою. З метою відродження і збереження українських національних традицій, учні школи з класним керівником продемонстрували дзвінкі колядки, щедрівки та віншування.Проведення таких заходів, як "Розколяда" ще раз підтверджує, що ми маємо чим гордитися і пишатися!

 

День Вишиванки!

 

 

«Мало народитися українцем,  потрібно відродити українця в собі…» Такими словами розпочалася тематична лінійка, присвячена другій річниці  «РеволюціЇ гідності», яку провели учні 7 класу та класний керівник Бельмега Л.Д. Всі учасники навчального процесу пригадали події дворічноЇ давності, проаналізували подіЇ сьогодення та вшанували пам'ять всіх загиблих за волю УкраЇни.

 

З 22.02 по 26.02  у Перехреснянський школі проходив тиждень англійськоЇ мови. Головною   молитвою «Отче наш» та гімном УкраЇни, що прозвучав англійською,почався перший день,який був присвячений релігії. Цікаво і жваво тривав відкритий урок у 5 класі на тему «Їжа», котрий провела вчитель англійської мови Гаврищук Н.І. Не менш цікаво пройшла прес  конференція з питань розвитку туризму. Делегації з англомовних країн представляли свої держави та демонстрували перспективи розвитку взаємовідносин з Україною. Образотворче та музичне мистецтво також не залишилися без уваги. Учні початкових класів підготували ілюстрації казок, а восьмикласник Плитчук М.,  і дев’ятикласники  Гасюк М., Сливчук І.,  Маротчак Т. порадували присутніх  піснями, які прозвучали англійською мовою.

 

                Підведення підсумків супроводжувалося врученням нагород та солодких подарунків.